Malosiaga fou: O mea faʻapitoa faʻapitoa o le 220Ah sodium-ion maʻa o loʻo faʻaleagaina ai le maketi masani o le LiFePO4 maa.

Malosiaga fou: O tulaga lelei faʻapitoa o le 220Ah sodium-ion maʻa o loʻo faʻaleagaina ai le maketi masani o le LiFePO4 maa.

Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le mana'oga mo le malosi fa'afouina, ua avea le fa'afouga i tekonolosi ma'a ma ki i le fa'atupuina o atina'e i le lumana'i. Talu ai nei, o se maa sodium-ion fou 220Ah ua tosina atu ai le gauai lautele i le alamanuia, ma o ona tulaga lelei faʻapitoa e faʻaalia ai le faʻaleagaina o le maketi masani a le LiFePO4.

O faʻamaumauga na tuʻuina atu i lenei taimi o loʻo faʻaalia ai o le paʻu sodium-ion fou e sili atu nai lo le LiFePO4 maa i le tele o suʻega faʻatinoga, aemaise lava i le tulaga o le tauina o le vevela, loloto o le lafoaia ma punaoa faʻaagaga. O ma'a Sodium-ion e mafai ona fa'amauina ma le saogalemu i si'osi'omaga e maualalo ifo i lalo ifo o le 10 tikeri Celsius, lea e 10 tikeri sili atu le mālūlū nai lo le fa'atapula'aina o ma'a LiFePO4. O lenei mea mata'utia ua fa'aogaina ai maa sodium-ion i nofoaga malulu.

O le mea e sili atu ona mataʻina o le sodium-ion maʻa e mafai ona ausia le loloto o le 0V. O lenei vaega e le gata ina faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le maa, ae fesoasoani foi i le faʻaleleia atili o le olaga atoa o le maa. I se eseesega, o le loloto o le lafoaia o maa LiFePO4 e masani ona seti i le 2V, o lona uiga e itiiti le malosi o loʻo maua i faʻaoga aoga.
副图2
I tulaga o punaoa faʻaagaga, o maʻa sodium-ion e faʻaaogaina le tele o le sodium elemene i luga o le fogaeleele. O lenei mea o loʻo i ai faʻaagaga tetele ma tau maualalo maualalo, ma faʻamautinoa ai le tau o le gaosiga ma le tuʻuina atu o le maa. O ma'a LiFePO4 e fa'alagolago i puna'oa lithium fa'atapula'a ma e ono fa'afeagai ma fa'alavelave tu'uina atu ona o a'afiaga fa'a-geopolitical.

I le tulaga o le saogalemu, o maa sodium-ion ua faʻamauina o le "saogalemu". O lenei suʻesuʻega e faʻavae i luga o latou vailaʻau mautu ma le faʻatulagaina o mamanu, ma e faʻamoemoe e tuʻuina atu i tagata faʻaoga se maualuga maualuga o le saogalemu.

O nei mea taua faʻapitoa faʻapitoa e faʻaalia ai o le sodium-ion maʻa e le gata e mafai ona tuʻuina atu ai le sili atu le lelei ma le faʻatuatuaina o le teuina o vaifofo, ae o lo latou faʻafeiloaʻiga o le siosiomaga ma le tau-lelei o le a faʻalauteleina ai foi a latou faʻaoga i taavale eletise, tele-tele-tele le teuina o malosiaga, ma masini eletise feaveaʻi. . lautele lautele o talosaga i le fanua. A'o fa'atuputeleina tekinolosi ma'a sodium-ion, ua i ai le mafua'aga e talitonu ai o le a o'o mai se lumana'i sili atu ona gafatia ma lelei.


Taimi meli: Apr-23-2024